Общи условия

Пазаруването от онлайн магазин espalnq.bg означава,че Вие приемате условията за ползване на сайта.

 

Администраторът на сайта си запазва правото да променя визията на сайта,цените и описанието на предоставените стоки без предизвестие.Промените стават валидни от момента на тяхното изпълнение.

 

 

Снимките в сайта са илюстративни.Възможно е разминаване в тоновете на цветовете при някои десени.

 

 

Всяка поръчка от страна на клиента има сила на договор за покупко-продажба между двете страни.

 

 

Информацията,която предоставяте пазарувайки в espalnq.bg се използва единствено с цел да определим Вашият избор и да обслужваме поръчките ви.Тази информация не се споделя с трети страни.

 

 

Важно!

За да запазите за дълго вида и състоянието на стоките,моля спазвайте условията които са описани на етикета.

 

 

 

             Право на рекламации и връщане на закупените стоки

 

1.В случай че,клиентът желае да върне закупените стоки,може да се възползва от това право в 14(четиринадесет) дневен срок от получаването им.Задължително условие е стоките да са в първоначалния си търговски вид,без нарушена опаковка и без да са използвани.В този случай разходите за доставка са за сметка на клиента.При неизпълнение на тези условия,магазинът си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването им от клиента.

2.Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на несъответствие или производствен дефект и при спазен 14(четиринадесет) дневен срок след получаване на стоките.След приемане на върнати стоки и прегледа им,стойноста им се възстановява на клиента в 30дневен срок.

 

3.На рекламация подлежи всяка стока,която не отговаря на поръчаната от клиента.При несъответствие,моля свържете се с нас по телефона.При потвърждаване на грешката ще заменим стоката,като доставката е за сметка на магазина.

 

4.В случай на производствен дефект,клиентът има право да се откаже от поръчката(в 14 дневен срок) или да поиска замяна,като разходите по доставката са за сметка на магазина.

 

5.На рекламация не подлежат стоки,за които клиента е бил предварително предупреден за несъответствия,както и за стоки,за които не са спазени условията на експлоатация посочени на етикета.

ВАЖНО!!!

Не могат да бъдат върнати артикули по индивидуални поръчки с размери,подадени от клиента,отговорността за подадените размери е на клиента.

 

6.Няма право на рекламация лице,което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.В случай на видим дефект или несъответствие на стоката в момента на получаването,третата страна може да я откаже или да я вземе на своя отговорност.В случай че,приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера